Ohjeita ennen ja jälkeen kauneushoitojen

Ripsienpidennykset

Varaa aikaa 1.ripsienpidennykseen n.2 tuntia ja huoltoon 1,5-2 tuntia. - Ethän ole kestovärjännyt ripsiäsi n. viikkoon. - Ethän ole ottanut ripsipermanenttia n. kuukauteen. - Olethan poistanut piilolinssit tai sinulla on välineet poistamiseen mukana. - Jos käytät silmälaseja, otathan mukaan sovitusta varten.
Jälkeen Vältäthän kastelemasta silmiäsi 24 tunnin ajan. - Vältäthän saunomista 48 tunnin ajan. - Jos käytät silmänympärysvoidetta, vältä sen joutumista ripsien juureen. - Käytäthän öljytöntä meikinpoistoainetta ja esim. vanupuikkoa meikin puhdistamiseen. - Ethän käytä ripsentaivutinta. - Mikäli haluat käyttää ripsiväriä, käytä kevyesti ripsen latvaan. - Ripsiharjalla tai -kammalla pidät ripsesi kauniina. - Huollathan ripsesi säännöllisesti ja jos haluat poistaa ne, ota yhteyttä ammattilaiseen.

Suihkurusketus

Kuori ja kosteuta iho huolellisesti 1 vrk ennen käsittelyä. - Poista säärikarvat noin 1 vrk ennen käsittelyä. Jälkeen Väri alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja on lopullinen n. 8 tunnin kuluttua. - Vältä voimakasta hikoilua, suihkua ja saunomista noin 8-12 tunnin ajan. - Ylläpidä rusketusta Solstice self tanning-spraylla tai lotionilla kotihoidossa. - Voit kuoria tai kuivaharjata froteepyyhkeellä ihosi noin viikon kuluttua käsittelystä. Olethan yhteydessä meihin mikäli sinula on atooppinen iho, ihottumaa tms...

Kestopigmentointi

Hoitoaika on minimi 5 vuorokautta, jonka aikana on vältettävä runsasta hikoilua kuten saunaa ja kovaa urheilua. - Meikin ja ihonhoitotuotteiden joutumista pigmentoidulle alueelle on vältettävä. - Pigmentoitu alue on pidettävä kosteutettuna kokoajan ohuelti, skin balmin, valkovaseliinin, bepanthenin tms. avulla. - Huolellisella jälkihoidolla varmistat kauniin lopputuloksen ja pitkän keston pigmentoinnillesi! Varaa maksuton suunnitteluaikasi!

Sokerointi

Vältä auringonottoa, uimista, solariumia 2-3 vrk ajan sokeroinnin jälkeen.Ihanteellinen karvan mitta on n. 5mm.Säännöllisen sokeroinnin vaikutuksesta karvat harvenevat ja kasvu hidastuu ja huoltoväli on 3-5 viikkoa.Sokeroinnin jälkeen suositellaan runsaan hikoilun ja ihonhoitotuotteiden (kuten deodorantti tms...) välittämistä ihoalueella 24 h ajan.

Täyteainehoitojen ohjeet löytyvät palvelut sivuilta.