040 515 1014

Palvelut

Ripsienpidennys

Volyymiripset ovat 2-7 ripsen viuhkoja jotka kiinnitetään yksittäisiin omiin ripsiin. Valittavanasi ovat mitat 7-16mm eri kaarevuuksilla.

Rakennekynnet tipeillä/ muoteilla tai oman kynnen geelaus

Käytössämme laadukkaat, hajuttomat ja myrkyttömät LCN tuotteet.

Recolution geelilakkaus

Täydellisesti hoidetut kynnet jopa 4 viikkoa, helppo poistaa liottamalla asetonilla omaa kynttä vahingoittamatta.

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat turvallisesti tasaisen päivetyksen ihollesi. Suihkurusketuksen kesto on 6-10 päivää ja kestoa voit pidentää kotihoitosuihkeella. Käytössämme kotimaiset Sim rusketustuotteet sekä FakeBake tuotteet

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnissa viedään biologinen microväri ihon alle neulalla ja se kestää ihotyypistä riippuen 2-5 vuotta. Käytämme ainoastaan allergiatestattuja PMC- värejä joissa on myös vahva pigmentti.Asiakkaan kanssa suunnitellaan, mitataan ja piirretään huolellisesti yhdessä haluttu alue.Hyvä hygienia on etusijalla ja asiakkaan kipua helpottamaan voidaan käyttää pintapuudutusta. Pigmentoinnit tekee Marjo Ruokonen, kouluttanut 2013 Riimin Oyn Miia Sieppi.

Sokerointi

Luonnonmukainen ja iholle hellävarainen karvanpoistomenetelmä koko vartalon karvanpoistoon sekä kasvoille. Sileä iho useaksi viikoksi ja samalla ihon kuoriva vaikutus.

Jalkahoidot

Perusjalkahoidot miehille ja naisille kestoltaan 45min. Jalkahoito sisältää hoidontarpeen arvioinnin, kylvyn, kuorinnan, kynsien leikkauksen, känsien poiston ja kovettumien hoidon sekä loppuvoiteet ja ohjeita kotihoitoon.
Hemmotteleva jalkahoito jonka hoitoaika 60-75min, sisältää edellä mainitut sekä hieronnan ja kynsien lakkauksen.

Kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään Tegoder cosmetics- ammattilaistuotesarjalla. Ihonpuhdistus: Sisältää alkupuhdistuksen, iho analyysin, ihon valmistelun mekaaniselle puhdistukselle, mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteet.
Hemmotteleva kasvohoito: Rentouttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan,( tehoampullin) hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet sekä kotihoito-ohjeet.
Kasvohoidon yhteyteen voi yhdistää ripsien ja kulmien värjäyksen sekä muotoilun.

Mikroneulaus

Todella tehokas ja moneen iho-ongelmaan vaikuttava mikroneulaushoito. Dermapunt-mikroneulaus auttaa hoitamaan ja uudistamaan kasvojen sekä vartalon ihoa. Mikroneulauksen teho perustuu ihon omaan kykyyn hoitaa ihoa.

Mikroneulauksen hyödyt iholle:

Mikroneulaus sopii:

Stylage Täyteainehoidot

Stylage luokitellaan kolmannen sukupolven ihon täyteaineeksi sisältäen hyaluronihappoa, joka on ihossa luonnostaan esiintyvä, ei-eläinperäinen ja ei-pysyvä aine. Sillä täytetään ohuita ryppyjä, syvempiä juonteita sekä lisätään esimerkiksi poskien ja huulien tilavuutta.
Kaikki Stylagen ihon täyteaineet sisältävät Mannitoli-nimistä antioksidanttia, mikä vähentää turvotusta ja punoitusta.

Aine, jota käytetään Stylagessa ryppyjen täyttämiseen ja volyymin lisäämiseen on puhdas ja synteettinen hyaluronihappo, jota on elimistössämme ja myös ihollamme. Vuosien kuluessa elimistö muodostaa vähemmän hyaluronihappoa ja kollageenia, minkä myötä ihon kimmoisuus katoaa. Ruiskuttamalla Stylagea ihon ryppyihin ja juonteisiin kadonnut kimmoisuus voidaan palauttaa, minkä tuloksena iho näyttää luonnolliselta ja nuorekkaalta.

Vaikutus näkyy välittömästi ja säilyy yksilöllisesti vaihdellen n. 8kk-24kk.
Pistosalueella punoitus, pieni paikallinen turvotus on normaalia ja epätasaisuudet sekä mahdolliset pienet verenpurkautumat tasaantuvat muutaman vuorokauden kuluessa.
Stylage pistosten jälkeinen 12h on vältettävä runsasta hikoilua, solariumia, saunomista ja auringonottoa ja ihoalue on pidettävä puhtaana.